Ponudba za letalske karte last minute je ena cenovno najugodnejših možnosti za potovanje z letalom. Avionske karte so sicer lahko precej poceni, le poiskati morate pravo priložnost v pravem trenutku. Kert je to lahko precej zamudno delo, se lahko odločite in iskanje letalske karte last minute prepustite tudi nam. V podjetju Aviatic, d.o.o., sodelujemo s številnimi tujimi in domačimi partnerji, ki že vrsto let zagotavljajo našim strankam kakovostne storitve po ugodni ceni. Našo ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer lahko tudi opravite rezervacijo ali nas kontaktirate in nam pojasnite svoje želje.

Kaj so letalske karte last minute

Avionske karte se ponudniki dajo na trg precej zgodaj, pogosto pa se zgodi, da zadnjih nekaj sedežev še tik pred zdajci ostane praznih. Ker letalske družbe kljub temu želijo napolniti kapacitete, se po navadi odločijo ponuditi tako imenovane last minute letalske karte. Gre za tiste vozovnice, ki kratek čas pred datumom poleta še niso odkupljene (na primer letalske karte za New York), storitev pa je za potnika povsem enaka, kot pri ostalih kupcih. Ugodne last minute letalske karte so torej odlična priložnost, da kakovostno storitev dobite po ugodni ceni. Za razliko od ponudb, ki jih nudijo nizkocenovni letalski prevozniki, kjer je navadno v ceno vključena le osnovna storitev prevoza (na primer brez hrane), je v last minute ponudbo vključena celotna prvotna storitev.

Letalske karte last minute - prednosti in slabosti

Avionske karte, ki jih ponudniki imenujejo letalske karte last minute, so tako poceni predvsem zato, ker so na voljo le tik pred zdajci – se pravi, da vozovnice ne morete kupiti veliko vnaprej, ampak šele, ko ponudnik ugotovi, da se bliža čas poleta, vseh vozovnic pa še ni prodal. To je pravzaprav edino dejstvo, ki bi ga morda lahko označili kot slabost, sicer pa je storitev, ki jo izberete, povsem enaka originalni ponudbi.

Na naši spletni strani si lahko ogledate, kaj vse vam ponujamo. Rezervacijo lahko opravite tudi kar prek spleta, lahko pa se na nas obrnete tudi osebno.